Docent, student en bedrijfsleven werken samen

Maak je eigen opdrachten 

voor de app

Zie wat studenten doen en 

reageer realtime

Papieren formulieren behoren

tot het verleden

Hoe het werkt

Met het AIROC platform wordt samenwerken

een stuk gemakkelijker

Platform voor docenten

Op het besloten AIROC Platform maken docenten op eenvoudige wijze vragen voor studenten. Binnen enkele seconden staan de vragen in de AIROC-app. Voeg foto’s, audio of video’s toe aan vragen en laat praktijkopleiders meekijken in de app. Maak, deel en hergebruik interactieve vragenlijsten met collega’s.

De AIROC app in actie!

Het Deltion College in Zwolle laat in deze video zien hoe studenten en docenten de app gebruiken. Zij onderzochten hoe deze vorm van afstandsleren invloed heeft op de kwaliteit van het onderwijs. Het resultaat is positief!

AIROC app

De AIROC -app speelt in op de belevingswereld van studenten en maakt tijd- en locatie onafhankelijk leren mogelijk. Het is een interactieve app die begeleiden op afstand mogelijk maakt. Tijd en locatie onafhankelijk leren wordt hierdoor mogelijk

AIROC+ app

Met de AIROC+ -app kun je onder andere beoordelingen afnemen, aan- en afwezigheid registreren, handtekeningen plaatsen en een POK vastleggen. Nooit meer zoekgeraakte formulieren en digitaal vastgelegd met time-stamps. Zo eenvoudig was de (stage)administratie nog nooit!

Realtime inzicht en rapportages

Krijg realtime inzicht in alle informatie van beide apps of bekijk rapportages op het platform. Download video’s en of afbeeldingen om tijdens de lessen feedback te geven.

ipad rapportages