AIROC op MBO carrierebeurs bij ROC van Amsterdam Zuid-Oost

Donderdag 7 november – We worden hartelijk ontvangen door de ICT-ambassadeurs van het MBO College Zuid-Oost in Amsterdam.

Vandaag staan we op de MBO Carrierebeurs! Bedrijven als HEMA, IBM, NHL Stenden Hogeschool zijn ook aanwezig. Gespannen wachten wij af of de studenten geinteresseerd zijn in de activiteiten van AIROC en al snel na de opening om 10:00 zien we de eerste studenten arriveren. AIROC groeit en we zijn op zoek naar creatieve jongeren met talent voor applicatie ontwikkeling en ondernemende jongeren die onze projectmanagers kunnen ondersteunen. Dat treft, want veel van de jongeren die we spreken willen graag leren in de praktijk. 

Maar liefst 400 studenten bezoeken de diverse stands en veel daarvan gaan met informatie over AIROC naar huis of hebben zich geregistreerd als geinteresseerde stagair.  Dit evenement was een goede manier om verbinding te leggen met wat jongeren bezig houdt en hoe zij hun MBO opleiding beleven. Wij kijken terug op een geslaagde dag, waarbij we veel studenten hebben gesproken die geinteresseerd zjin in onze toekomstige vacatures en stageplaatsen! 

Leave a comment

Sign in to post your comment or sign-up if you don't have any account.