Martin Zwart

Martin Zwart

Innovation & Technology

Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer en IT-specialist, wil Martin verandering teweeg brengen in het onderwijs. Hij is dan ook gemotiveerd om AIROC uit te laten groeien tot een gerenommeerd bedrijf. Samen met collega’s, klanten en partners onderzoekt hij hoe AIROC het onderwijs kan faciliteren én verbeteren. Martin woont met zijn vrouw in Egmond aan den Hoef en geniet dagelijks van de duinen en het strand.

Elise Spaan

Elise Spaan

Business Innovation & Operation

Elise is voor iedereen het centrale aanspreekpunt. Zij kent alle ins en outs van AIROC en faciliteert collega’s, klanten en partners met haar kennis en ervaring. Als rechterhand, klankbord en operationele ondersteuning voor Martin vervult zij een essentiële rol in het team.

Matthijs Eikelenboom

Matthijs Eikelenboom

Developer

Matthijs stuurt onze developers aan om onze online producten zo goed mogelijk live te zetten. Daarnaast onderzoekt hij welke nieuwe technologieën, zoals frameworks en programmeertalen, we kunnen gebruiken. Dat is precies waar Matthijs goed in is: dankzij zijn creativiteit en oplossingsgerichtheid is hij onmisbaar voor het team! Naast AIROC studeert Matthijs Software Engineering en gaat hij graag uit met zijn vrienden.

Mandy Tromp

Mandy Tromp

Interim Projectmanager

Mandy regelt alle projecten tot in de details. Zowel binnen AIROC als daarbuiten staat zij bekend om haar structurele aanpak en nauwkeurigheid. Processen waarborgen is haar specialisme, dus projectmanagement gaat haar ook goed af. Kortom: Mandy is een onmisbare duizendpoot!

Abel Gehbrekidan

Abel Gehbrekidan

Developer

Abel is één van onze developers die er hard voor werkt om onze online producten te ontwikkelen én te verbeteren. Analytisch denken is absoluut een sterke eigenschap van hem. Daarnaast is hij flexibel en creatief. Naast AIROC studeert Abel Mathematical Engineering bij Hogeschool Inholland. En wat hij echt heel leuk vindt om te doen? Zwemmen en voetballen!

Eline Ahaus

Eline Ahaus

Information Analyst

Eline weet alle ins en outs van Appmaker, om de beste versies van onze apps te kunnen maken. Ze is altijd nieuwsgierig naar nieuwe informatie en grijpt zich snel vast in uitdagingen. Dat geldt voor haar werk bij AppAtSchool, maar ook daarbuiten. Op het gebied van sport zit Eline namelijk nooit stil: hardlopen, bootcampen, skiën, zwemmen, fietsen, paardrijden… kom maar op!

Mehari Gebrehiwet Kiflom

Mehari Gebrehiwet Kiflom

Developer

Met veel ambitie zorgt Mehari ervoor dat onze online producten tot in de puntjes kloppen en werken. Hij is oplossingsgericht en werkt hard. Bovendien wil hij maar al te graag nieuwe technologieën leren kennen en toepassen. Naast AIROC is dit niet anders: ook in zijn vrije tijd probeert Mehari zijn IT-kennis op peil te houden. En verder? Dan zet hij zich graag in als vrijwilliger in en om zijn woonplaats IJmuiden.

Inge Hajema

Inge Hajema

Legal Counsel

Juridische regelgeving ingewikkeld? Voor Inge absoluut niet! Zij zorgt ervoor dat onze juridische informatie altijd up-to-date is. Ze pluist alles tot in de details uit met de grootste nauwkeurigheid én motivatie. Naast AIROC studeert Inge Rechtsgeleerdheid aan de UvA en zit ze in het bestuur van het Juridisch Adviesbureau Amsterdam Law Firm, om extra praktijkervaring op te doen.

Tim Rob

Tim Rob

Technologie Adviseur

Het team van ontwikkelaars wordt bijgestaan door Tim Rob. Als back-end ontwikkelaar heeft hij een eigen bedrijf voor software en app-ontwikkeling. Met zijn expertise en jarenlange ervaring in mobile software houdt hij toezicht op de architectuur en beveiliging van het AIROC Platform.

Pim Inberg

Pim Inberg

Projectmanager

Voorheen was Pim actief in de retailsector als specialist procesinrichting bij KPN. Na 5 jaar verliet hij de retailsector en vervolgde zijn loopbaan als accountmanager en projectleider in de Zorg voor het software ontwikkelbedrijf aXtion. Pim is vanaf januari 2020 actief bij AIROC.

Jonathan Airey

Jonathan Airey

Strategisch Adviseur

Vanuit de UK voorziet Jonathan AIROC van strategisch advies. Van oorsprong is Jonathan engineer. Hij heeft een passie voor alles wat te maken heeft met vliegtuigen en zeilboten. Zijn jarenlange ervaring als hoofd European Sales bij IBM en als Management Board Member bij Software AG, komt goed van pas bij de verdere groei van AIROC.